TOP COACHES GEZOCHT
Menu

Werk & Stage

Met trots presenteren wij onze werk/stage bedrijven van Ons Plekske

Onze slogan van Ons Plekske is ‘werk, sport en ontspanning’. Deze drie vormen de basis voor goede werk/stagelocaties.

 

Gedurende de afgelopen 2 jaar is Ons Plekske op zoek gegaan naar bijzondere locaties voor werk en  stagemogelijkheden voor onze jongeren. We hebben ons gericht op kleine bijzondere locaties. Onze jongeren worden opgeleid door middel van hoogopgeleide coaches.

 

Afgelopen jaren hebben we bij veel jongeren een goed resultaat kunnen bereiken, zowel met individuele begeleiding als in kleinschalige groepen.

 

Bedrijven die Ons Plekske een warm hart toedragen

 

Hieronder een opsomming van al onze locaties

 

Onze eigen boerderij in Vinkel

Wij hebben verschillende activiteiten op onze boerderij: koken en bakken, technische werkzaamheden, muziek, knutselen, schilderen, huishoudelijke taken, dierenverzorging, tuinonderhoud, sport en spel, houtbewerking, beauty en fietsen maken.

 

Onze eigen paardenweide in Vinkel

Wij hebben onze eigen paarden die wij verzorgen en berijden. Tevens bieden wij paardrijles op therapeutische wijze. Tevens is de paardenweide ook een gezellige locaties om spelletjes te spelen, te koken en te bakken, te knutselen en om huishoudelijke taken uit te voeren.

 

Boerderij terras Het Venster in Vinkel

Hier verzorgen wij de horeca, de varkens, schapen, eigen moestuin, tuinonderhoud en diverse kleine klussen.

 

Bakkerij Lamers in Heesch

Een zeer gespecialiseerde bakker in banket en brood waar wij op beide afdelingen werkzaam zijn.

 

Coop supermarkt in Berlicum

Hier zijn wij werkzaam op diverse afdelingen, naar wensen van de jongere.

 

Dierenboerderij

Op deze boerderij is er klein en middelgroot vee. Hier verzorgen we de dieren en het onderhoud.

 

T.L.V. Tennisvereniging Berlicum

Een tennisvereniging met binnen en buiten banen. Hier tennissen wij in combinatie met het verzorgen van diverse onderhoud.

 

Fitness Move 2B Fit in Vinkel en Geffen

Hier beoefenen we diverse soorten sporten in combinatie met het verzorgen van het tuinonderhoud en andere kleine werkzaamheden.

 

Privé paarden manage in Berlicum

Een bijzondere manage midden in de bossen met een vijftiental paarden die we verzorgen en trainen.

 

Fruitteler in Loosbroek

Dit is een privé fruitteler op een boerderij met weilanden met de meest bijzondere appels, peren, pruimen, kersen enzovoorts. Wij plukken hier het fruit en verzorgen tevens de onderhoud hier van.  Op onze eigen boerderij maken we hier diverse jamsoorten, sappen en purees van. Dit verkopen we dan waarvan de opbrengst naar goede doelen gaan.

 

Tuinonderhoud in diverse privé tuinen rondom Vinkel/Berlicum/Veghel/Oss

 

Prikacties

Een aantal keren per jaar doen wij mee met de prikacties na diverse evenementen om de straten in Vinkel schoon te houden. Dit doen we met officiële knijpers en oranje hesjes. Ook doen wij mee met landelijke schoonmaakacties.

 

Martinushuis, BrabantZorg

Dit is een mooi kleinschalig verzorgingstehuis in Nuland (met eigen keuken). Hier helpen onze jongeren mee in de keuken en in de bediening. We ondernemen actieve spelletjes met de ouderen. Tevens halen we ze regelmatig op om fruit te plukken bij onze fruitteler in Loosbroek en ondernemen daarnaast diverse kleine uitjes.

 

SD Barbiershop

SD Barbershop in Heeswijk Dinther staat voor kwaliteit, service en gezelligheid. Voor mannen die er goed verzorgd uit willen zien, maar die ook op zoek zijn naar avontuur. Tradities van toen met de technieken van nu. Wil je vakkundig geschoren of geknipt worden? Dan ben je van harte welkom!

 

Restaurant Den Driehoek

Bij restaurant Den Driehoek in Vinkel kunt u heerlijk tafelen en genieten van heerlijk eten. Vanuit een nieuwe keuken wordt elke dag vers eten bereid door onze chef-kok. Uw menu wordt netjes uit geserveerd aan uw tafel. Aangevuld met verse groenten, een frisse salade, heerlijke aardappeltjes of frietjes kunt u genieten van uw diner.

 

Natuurcamping Het Goeie leven in Schijndel

Voor horeca en recreatie

Mochten er jongeren geïnteresseerd om op een of meerdere locaties te werken, dan kunnen de locaties altijd eerst bezocht worden. Tevens kunnen jongeren op afspraak 1 of 2 dagen proef komen draaien bij bovengenoemde locaties.

 

Onze visie is om veel te bereiken bij de jongeren door middel van werk, sport en ontspanning.

 

Wij zorgen voor eigen vervoer van de jongeren vanaf onze boerderij naar de locaties en uiteraard weer terug.

 

Onze eigen coaches zijn uiteraard altijd aanwezig op locatie.